Auto zoeken

Merk
Type
Prijs tot

Uw auto verkopen

U kunt via De Autobemiddelaar uw auto verkopen. De Autobemiddelaar beschikt over een Virtuele Autoshowroom. Na inschrijving in het bemiddelingsbestand neemt u de auto gewoon weer mee naar huis. Via een virtuele presentatie op ware grootte kan een geïnteresseerde klant uw auto bezichtigen. U krijgt dus geen mensen bij u aan de deur ! De Autobemiddelaar draagt zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Onafhankelijke auto-waardebepaling

Laat uw auto taxeren door één van onze deskundige automakelaars voordat u deze gaat verkopen. Kosten € 9,99. U krijgt een taxatierapport van een NIVRE-gecertificeerde automakelaar met daarin een reeele particuliere verkoopwaarde, deze ligt in veel gevallen zelfs hoger dan u denkt !
  • Auto Inkoop
  • Een auto kopen
De Autobemiddelaar kan tevens uw occasion inkopen. U krijgt dan direct geld, een vrijwaring en een reeel bod (klik in de bovenbalk op het hoofdstuk inkoop).
U kunt via De Autobemiddelaar een auto kopen. De Autobemiddelaar draagt zorg voor de in-te-ruilen auto, de garantie en eventueel de financiering. Tevens controleert De Autobemiddelaar de staat en de historie van de automobiel.

De Autobemiddelaar en het Milieu

Tevens staat De Autobemiddelaar voor een beter milieu. Sinds het eerste begin van ons bedrijf carpoolen onze medewerkers wanneer mogelijk. Groene stroom, spaarlampen, geen plastic bekertjes e.d. zijn kleine dingen die je als bedrijf kunt doen. Toch proberen we nog iets verder te gaan, namenlijk compleet klimaat neutraal opereren als bedrijf.

  1. We proberen onze CO2 uitstoot tot een minimum te beperken.
  2. De uitstoot die niet te beperken valt compenseren we jaarlijks door te investeren in klimaatcompensatie projecten. Bijvoorbeeld: windmolenparken, waterkrachtcentrales, zonnepanelenprojecten, etc. Hierdoor wordt elders in de wereld eenzelfde hoeveelheid CO2 uitstoot verminderd.
  3. Op deze wijze proberen wij minimaal klimaat neutraal te werken.

Inruil en garantie op particuliere auto's

De Autobemiddelaar is een onafhankelijke, gecertificeerde Automakelaar. Hij begeleidt het totale aan- en verkooptraject van automobielen. Een particuliere auto kan gekocht worden met garantie. Tevens kunt u uw tweede-hands-auto gewoon inruilen.